Quick Scan

Caritas Amersfoort is gericht op directe armoedebestrijding, in het bijzonder hulp bij opvang van tijdelijke, individuele noden en het ondersteunen van diaconale zorg. Dit doen we door de inzet van vrijwilligers die aanvragen voor (financiële) hulp behandelen. Wij zijn tevens een fondsorganisatie die projecten en activiteiten in Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen en Bunschoten/Spakenburg ondersteunt. 

Caritas Amersfoort beschikt over beperkte mogelijkheden om zelf initiatieven te nemen. Wij hopen dat extra financiering innovatie op het gebied van armoedebestrijding kan bevorderen. Samenwerken is daarvoor essentieel, omdat het vinden van oplossingen en duurzame zorg begint bij mensen zelf, in de wijken, op scholen en ook in kerken. Het samenbrengen van mensen en het afstemmen met professionele hulpverlening is daarbij onmisbaar.

Vanuit deze visie bekijken wij uw project of activiteit aanvraag. De vragenlijst is ontwikkeld om u een indicatie te geven of uw project en/of activiteit in aanmerking komt voor een financiële bijdrage.

U kunt per vraag één antwoord aanvinken.

Een positieve uitslag vormt geen garantie voor daadwerkelijke toekenning, maar geeft wel aan dat uw aanvraag een kans maakt op een financiële bijdrage. Als u twijfelt neem dan contact met ons op via: secretaris@caritasamersfoort.nl

 De velden met een * zijn verplicht. U kunt het formulier niet tussentijds opslaan!